Reporterii cotidianului „Jurnalul de Est" au ales, la intimplare, mai multe numere de telefon si au aflat ce pot oferi „fetitele", precum si „amorezii" care lasa anunturi si numere de telefon la mica publicitate, dar cit si costa distractiile de acest gen.

„Vai, dragutule. Sint putin racita. Adu medicamente"

Prima tipa „finuta"" contactata de reporteri a fost Lidia. Dupa mai multe apeluri, ce-i drept, la o ora destul de matinala, aceasta a raspuns, cu o voce ragusita. Intrebata daca a fost trezita din somn, Lidia s-a scuzat si a incercat sa adopte un ton cit mai fierbinte. „Vai, dragutule, nu... Sint doar racita, nimic grav. Nu dormeam. Ia spune-mi ce-ti trece prin gind".

Dupa ce au pus la punct o intilnire la domiciliul „tipei", reporterii au aflat ca doua-trei ore de nebunii ar costa pina in doua milioane de lei, la mica intelegere. Mai mult, pretul include si un masaj „profesionist". Intrebata daca ar avea ceva impotriva unui pumn de medicamente pentru raceala, Lidia s-a aratat interesata. „Adu medicamente, ca nu te refuz."

„Daca vii cu iubita, te costa in plus"

„Blonda, supla, manierata. Daca ai chef de o experienta noua, eu sint rezolvarea pentru problema ta. Solicit discretie si igiena maxima. Ma deplasez." Anuntul Corneliei a atras atentia unui tinar, venit, chipurile, recent din Germania. Cu gindul la un portofel gros, tinara a acceptat o intilnire, mai ales ca aceasta urma sa se consume intr-o camera a unui hotel cu pretentii din Iasi.

Fata a fost de acord si cu propunerea tinarului ca la „nebunii" sa ia parte si logodnica lui, o nemtoaica nonconformista, dar „plina" de euro. Doar ca pretul e mai mare. „Daca frumoasa doar se uita la noi, iti iau un milion pe ora. Daca tu spui ca vrea sa participe, ridic la un milion jumatate ora. Hai, ca nu-i mult. N-o sa-ti para rau", a spus Cornelia.

Petrecere intre barbati, animata de trei fetite

Un alt scenariu pe care au mers reporterii a fost si cel al unei petreceri intre barbati, animata de trei „fetite". A fost ales numarul unei misterioase blonde, care stie sa satisfaca si cele mai ascunse fantezii.

Intrebata daca ar participa la o astfel de petrecere si daca ar putea aduce si doua colege de breasla, tinara a replicat scurt: „Uite ce-i! Eu merg pe cont propriu si nu mai stiu pe nimeni. Dar poti sa aduci pe cine vrei. Suna-ma dupa ce rezolvi". Misterioasa a fost sunata citeva minute mai tirziu.

Contra sumei de trei milioane de lei, a acceptat sa participe la petrecere, alaturi de alte doua tipe. Numai ca a impus o conditie. „Vin, ma distrez cu voi, dar nu ma culc cu celelalte fete. A, sa nu uit. Banii pentru taxi sint separati de plata pentru petrecere."

„Tinar, 27 de ani, ofer clipe de neuitat"

Nu doar fetele isi ofera serviciile. Exista si barbati care satisfac cele mai exigente femei – care, practic, se preteaza la o escapada amoroasa cu un necunoscut. Florin, de 27 de ani, caci asa s-a recomandat, vorbeste despre stabilirea unei viitoare partide de sex ca despre cursul valutar. Desi este din Botosani, poate lua oricind un microbuz pentru a ajunge la Iasi.

Ii pare rau, dar lucrurile nu se vor petrece tirziu in noapte. De ce? In primul rind pentru ca are „un serviciu foarte solicitant" si nu-si poate permite sa intirzie a doua zi, si apoi, un detaliu minor, dar de neignorat: este casatorit si consoarta ii va cere explicatii. In ceea ce priveste plata pentru „serviciu", Florin stabileste onorariul la fata locului.

In principiu, „e o suma modica, pentru ca eu fac chestia asta mai mult de placere, cind ma mai plictisesc". Tinarul mai are o pretentie: cere discretie maxima.

Satisfactii garantate pentru femei casatorite

Ionut, un tinar de 25 de ani, care locuieste in Iasi, promite satisfactie doamnelor pina in 55 de ani. E foarte incintat cind afla ca are de-a face cu o femeie casatorita. E adevarat, sotul inselat e plecat mai mereu in delegatii de afaceri si isi neglijeaza consoarta. Cel putin asta a fost „placa" celei in cautare de senzatii tari, in fapt reporter la „Jurnalul de Est".

Dupa ce este asigurat ca va fi rasplatit din plin, tinarul amant pune detaliile la punct. Glasul deja a capatat noi inflexiuni. Bineinteles ca este de acord, numai ca nu poate veni la intilnire mai devreme de ora 22.00, pentru ca este sofer pe tir si e pe drum. Si cum o partida de amor il va solicita din plin, Ionut ar prefera ca dupa sa manince o friptura de porc „si citeva paharute de vin".

Cit despre plata serviciilor pe care le va presta, tipul s-ar multumi cu 60 de euro.

Politistii cunosc tertipurile, dar nici un peste n-a ajuns pe mina procurorilor

Printre cei care citesc mai mereu anunturile se numara si ofiterii sub acoperire care au in vizor atit prostituatele, cit si pestii acestora. De multe ori, un astfel de anunt deochiat si tentant poate duce la o adevarata retea de proxeneti. Iar numarul retelelor destramate pina in prezent nu este mic. „Proxenetul inchiriaza un apartament intr-o zona a orasului.

Ulterior, este dat un anunt la ziar, prin care una sau mai multe tinere isi ofera serviciile. Numarul clientilor care apeleaza la aceasta metoda de a-si da intilnire cu prostituatele este destul de mare", a precizat unul dintre politistii care lucreaza la astfel de cazuri.

De asemenea, fetitele accepta sa fie duse si in diferite locuri alese de clienti, pestii fiind intotdeauna «pe aproape», in caz ca apare vreo problema. Desi se merge pe aceasta metoda de mai multi ani, pina in prezent, in fata procurorilor nu a ajuns nici un barbat care sa fie acuzat de prostitutie.