Daca treci intamplator prin zona esti convins ca niste copii s-au jucat si au insirat pe sosea niste pietroaie si au „plantat" doua panouri metalice. Surparea este vizibila numai daca opresti masina ca sa vezi despre ce este vorba. De pe margine drumului se vede o grota de peste 5 metri iar dalele de beton care o acopera au inceput si ele sa se fisureze.

Desi aceasta problema este semnalata si pe site-ul Ministerului Transportului, alunecarea nu este semnalizata corespunzator. De la Margareta Dinulescu, primarul comunei Izvoarele, am aflat ca „reprezentantii SDN au venit marti au plasat doua panouri metalice si nu au mai trecut pe aici".

Ea se teme de ceea ce se va intampla daca un sofer de TIR obosit nu va observa la timp panourile minuscule si va trece pe parte de sosea avariata, mai ales ca ruptura este intr-o curba periculoasa. Din cauza traficului greu, terasamentul surpat sub dala de beton se poate rupe in orice clipa, iar principala ruta a vehiculelor de mare tonaj spre Brasov va fi practic blocata.

Din pacate, Valerian Manta, seful Sectiei Drumuri Nationale Prahova, nu a putut fi contactat.