Premii la anu'

de Andrei Briscan     Salajeanul
Luni, 26 septembrie 2005, 0:00

Cadrele didactice care au castigat selectia si care trebuiau sa primeasca distinctia „Gheorghe Lazar" in acest an nu o vor primi, pentru ca fondurile pentru aceste premii nu au fost prevazute in bugetele localitatilor in care predau.

Distinctia „Gheorghe Lazar" se acorda in trei clase si are in vedere cadrele didactice cu o activitate in invatamant neintrerupta de zece ani, performante cu elevi pregatiti pentru olimpiade scolare, realizarea de proiecte si activitati extracuriculare educative, preocupari demonstrate in activitatea de inovare si cercetare didactica.

Inspectorul scolar general, Ioan Abrudan, spune ca in aceasta situatie sunt in jur de 200 de cadre didactice si ca se va lua masura ca anul viitor sa fie acordati acesti bani, in acest an fundamentandu-se regulamentul. Totodata, declara Ioan Abrudan, au fost facute solicitari de acordare a premiilor in acest an insa, cu o singura exceptie, nu se stie in ce masura pot fi onorate.

Dorel Cozma, inspector scolar general adjunct, afirma ca distinctia va fi acordata si nu va fi uitata.
52 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri