Un politist din cadrul Compartimentului de Investigatii Criminale al Sectiei 4 din municipiul Timisoara a fost agresat, la sfarsitul saptamanii trecute, de unul dintre suspectii aflati in cercetari pentru un furt.

Administratorul unei societati comerciale din oras a sesizat telefonic politia reclamand ca doi barbati si o femeie de etnie rroma au sustras marfa din magazin, dupa care s-au urcat la bordul unui autoturism de culoare crem si au plecat in directia Pietei Mehala din municipiu.

O echipa de politisti de la Investigatii Criminale a demarat imediat spre locul indicat de peronul jefuit. Dupa un raid in forta in amintita zona, oamenii legii au descoperit masina cautata. Acestia au organizat o panda, observand ca din masina suspecta au coborat trei barbati si o femeie.

Politistii au avut convingerea ca respectivii sunt suspectii cautati in momentul in care acestia au deschis portbagajul autoturismului din interiorul caruia au "rasarit" marfurile sustrase din acel magazin. Imediat, echipa de investigatori si-a facut aparitia, cerandu-le celor patru sa se legitimeze. Solicitarea oamenilor legii l-a infuriat pe unul dintre barbati, care a inceput sa vocifereze.

Iritat, acesta a luat o coada de lemn pentru coasa si l-a lovit in cap pe unul dintre politisti. Individul nu a apucat sa scape, intrucat a fost imediat imobilizat de ceilalti trei colegi ai agentului agresat.

Cercetarile au scos la iveala ca autorul agresiunii este Raicu Cristian (30 ani), originar din Deva, recidivist, fara ocupatie. Complicii sai sunt in continuare anchetati pentru furt calificat.