Numarul nemultumitilor din PSD Mures creste pe zi ce trece. Astfel, pe langa primarul din Raciu, Ioan Vasu, deputatul Pavel Todoran si vicepresedintele CJ, Emil Groza, sau fostul vicepresedinte al organizatiei judetene a partidului, Ioan Vasluian, un alt lider de organizatie locala critica acum echipa lui Ovidiu Natea.

Pentru a da greutate protestului sau, liderul PSD Tarnaveni, Vasile Chisu, a demisionat din fruntea organizatiei cu o saptamana inaintea alegerilor si nu si-a depus candidatura pentru un nou mandat. Astfel, Ovidiu Natea, care a participat, vineri, la alegerile de la Tarnaveni, a reusit fara prea mari probleme sa-l unga presedinte pe primarul Octavian Popa.

La conferinta de alegeri a organizatiei din Tarnaveni au participat in mare masura doar oamenii de incredere ai lui Natea. Concret, din cei 121 de membri cu drept de vot, la alegeri s-au prezentat doar 76, doua treimi din acestia votand in favoarea omului sustinut de actuala conducere a organizatiei judetene.

Vasile Chisu a prezentat in termeni duri activitatea sefilor sai si a criticat atitudinea conducerii filialei PSD fata de organizatia locala. El a afirmat ca organizatia din Tarnaveni a fost marginalizata de conducerea organizatiei care a mentinut relatii mai bune cu primarul Octavian Popa.