Cerbul de Aur a fost si anul acesta motiv de speculatii, pariuri, bucurii si dezamagiri. Incet, dar sigur, trofeul a plecat la favorita din Italia, Linda. Si pentru ca tot vorbim de italience, nu putem sa nu o amintim pe Ramona Badescu, frumoasa bruna care, mai mult ca sigur, ar trebui sa faca dreptul.

Intre Andra, care a plans de ciuda, Natalie Imbruglia, care a lasat ziaristii sa astepte, si Cove, care a dansat pe O-zone, am gasit si o targumureseanca, ajunsa intre timp vedeta in Libertatea.

In zilele in care Joe Cocker incanta mii de spectatori, iar O-Zone rupeau din nou inimile a mii de fani, Dan Bittman se plimba zambitor cu Edi si Tino pe strazile Brasovului. Alaturi de ei, fata care a creat isterie in presa centrala, ca fiind inlocuitoarea blondei de la Trident in viata muzicianului.

Ei bine, martorii spun ca domnisoara in cauza ar fi chiar targumureseanca, nefiind prima oara cand este prezenta alaturi de Bittman la concertele din Transilvania.

Cei patru s-au plimbat in Piata Sfatului, unde au fost opriti de fani pentru autografe, apoi au decis sa ia masa vizavi de centrul de presa al festivalului, spre fericirea ziaristilor acreditati. De aceasta data domnisoara blonda a stat langa Dan Bittman la masa si nimeni nu le-a tulburat masa.

Bruna de la Drept

Ramona Badescu, frumoasa romanca devenita faimoasa in Italia, a devenit campioana gafelor din pleiada de prezentatori pe care i-a avut Cerbul de-a lungul anilor. A tradus din engleza in italiana, in loc de romana, s-a balbait constant si a avut mari probleme in a-si gasi cuvintele.

A compensat insa cu tinutele spectaculoase, scumpe si transparente, dar si cu prezenta de spirit: a fost prima care a fugit sa stinga incendiul de pe scena Cerbului.

Joe, Natalie si moldovenii

Toti, invitati speciali, au dat clasa artistilor autohtoni, prin simplul fapt ca au stiut cum sa faca show. Au avut instrumentisti, dansatori si backing vocals, lucruri normale in Occident, o raritate pe la noi.

In speranta unui festival nou la anul, cu toate ca Primaria Brasov nu a asfaltat nici macar strada Republicii la timp, artera pietonala care duce spre Piata Sfatului fiind inaccesibila, ramanem cu amintiri unice.