Ucigasul lui Dan Paul Norocea, fiul de 16 ani al preotului din satul Pitulusa, comuna Brosteni, a fost prins ieri de politistii vrinceni.

Criminalul se numeste Marius Dobrici, in virsta de 20 de ani, din comuna Brosteni. Acesta l-a omorit cu mai multe lovituri de cutit pe adolescent in noaptea de 17 spre 18 septembrie si l-a abandonat pe malul riului Milcov.

Marius Dobrici a fost retinut aseara de politisti si interogat timp de mai multe ore la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea. Procurorul Attila Santa, cel care a condus echipa de anchetatori, a refuzat sa faca declaratii dupa terminarea interogatoriului.

Initial, politistii avansasera ipoteza ca suspectii ar fi muncitori zilieri din judetul Vaslui, pista care s-a dovedit falsa. Criminalul se afla in arestul IPJ Vrancea si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunerea de a fi arestat.

Timp de mai mult de o saptamina zeci de politisti au fost pe urmele suspectilor in cel mai grav caz de omor din ultimii ani. Dan Paul Norocea, elev eminent la Colegiul National "Al. I. Cuza", a fost vazut ultima oara simbata seara in Focsani, pe 17 septembrie, atunci cind s-a despartit de prietenii sai cu care se ducea la discoteca Extrem.

Disparitia sa a fost anuntata a doua zi de parinti. Citeva ore mai tirziu, trupul neinsufletit al adolescentului a fost descoperit de vacarul satului pe malul riului Milcov. Vom reveni cu amanunte.