Dupa ce liderii PNL Hunedoara au anuntat ca inceteaza unilateral orice colaborare cu Partidul Democrat, ieri presedintele liberalilor din judet, Mircia Muntean, a indulcit tonul si a spus ca renunta la decizia sa. "Ne-au acceptat toate cererile si am renuntat la petitie", a spus acesta.

Hotararea vine dupa ce PD a acceptat ca trei membri ai PNL sa fie nominalizati pentru functii de conducere la Compania Nationala a Huilei (CNH) Petrosani, Inspectoratul Teritorial de Munca si Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National.

Este vorba despre Petre Dragoescu, propus pentru postul de director Securitatea Muncii la CNH, Cristina Marton ‹ inspector-sef la ITM Hunedoara, si Ana Grec - Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National.

Mai mult, presedintele filialei PNL, Mircia Muntean, l-a laudat pe prefectul judetului, Cristian Vladu (PD), care s-a implicat in aplanarea conflictului dintre cele doua formatiuni politice. "Prefectul a avut un rol important in rezolvarea acestei situatii", a mai spus Muntean.

Pe de alta parte, intrebat daca lucrurile in Alianta "D.A." la nivel judetean vor reintra in normal, presedintele Organizatiei municipale Deva a PD, viceprimarul Ioan Inisconi, a raspuns: "Sa speram".

PNL Hunedoara anuntase, luni, ca inceteaza orice colaborare cu PD, pe motiv ca acest partid nu si-a respectat angajamentele pe care si le-a luat cu privire la distribuirea posturilor din administratia publica loca-la.