Un timisorean sta cu Miss Moscova. Da, este vorba de Ioan Florian, cunoscut si lugojenilor sub porecla de Giovani. Fost fotbalist la Corvinul Hunedoara, la Petrolul Ploiesti, fost antrenor la Progresul Timisoara, Giovani s-a retras din sport in 1994. A lucrat apoi ca detectiv particular pana in 2000, cand si-a infiintat o asociatie familiala, care are ca obiect de activitate comertul.

Scurta cariera a unui fotbalist

Ioan Florian s-a nascut la 13 mai 1952, la Ploiesti. A urmat Liceul industrial la Hunedoara, dupa care a fost incorporat, Timisoara fiind orasul in care si-a satisfacut stagiul militar si in care a ales sa revina mai tarziu.

Despre scurta sa cariera sportiva, Giovani ne-a spus: "Am jucat la Corvinul Hu-nedoara, la Petrolul Ploiesti, la ASA Mizil, am urmat scoala tehnica de antrenori Bucuresti, intre 1979-1980, am revenit ca antrenor la Corvinul, am antrenat apoi Textila si Progresul Timisoara, dar cum in fotbal se consuma prea multi nervi si se cheltuie prea multi bani, m-am retras in 1994".

Detectiv in Timisoara

De 25 de ani, Giovani traieste in Timisoara, orasul sau de suflet. Dupa ce s-a retras din fotbal, a lucrat 6 ani ca detectiv particular. La nivelul anului 1995, castiga in jur de 7 - 8 milioane de lei pe luna, la care se adaugau primele pentru misiuni incheiate cu succes. Intrebat despre cazurile primite spre rezolvare, Giovani a spus ca nu poate divulga nimic, desi au trecut ceva ani de atunci.

Totusi, la insis-tentele noastre, ne-a relatat cu discretie un caz obisnuit, privitor la o relatie extraconjugala. "O per-soana importanta din Timisoara, care isi banuia sotia de infidelitate, ne-a dat-o in urmarire. Doamna era de o frumusete iesita din comun si desteapta foc. Zile in sir, trei detectivi au urmarit-o pas cu pas si nu au reusit sa afle nimic.

Ba mai mult, o pierdeau de fiecare data pe traseu. Banuind ca e urma-rita, doamna se schimba din mers, isi schimba coafura, accesoriile vestimentare, o vedeai cand cu palarie, cand cu esarfa, cand in blugi, cand in fusta mini. In plus, mergea pe trei-patru trasee ocolitoa-re pentru a ajunge in locul dorit.

Dupa cateva zile de esecuri, i-am spus sefului ca vreau sa preiau eu cazul si sa-l rezolv singur. Dupa o urmarire non-stop, de 6 zile si nopti, am reusit sa o surprind chiar in momentul in care introducea cheia in usa de la apartamentul amantului sau. Mai departe, era treaba altora", a incheiat Giovani.

Intalnirea cu Cebernik Zhana

Giovani e un barbat simpatic, cu o figura de Don Juan si o constitutie atletica, generos si distractiv, si are un usor accent italian, de unde si porecla de Giovani. A fost casatorit prima oara in 1976, cu Doina Lup, de la care are doi copii: Ioan Orantes (29 ani) si Ioan Diana (27 ani). A divortat in 1986 si a mai avut trei neveste.

In 2003, in trenul Intercity Bucuresti - Timisoara, a cunoscut o rusoaica frumoasa foc, Cebernik Zhana, care i-a fost prezentata de fratele ei, un rus stabilit in Lipova de vreo 5-6 ani. Zhana, nascuta in 23 iulie 1964, in Otradne, langa Samara, a castigat la 21 de ani mai multe concursuri de frumusete, printre care Miss Otradne, Miss Samara si a concurat la Miss Moscova.

A absolvit stiintele Economice, in Rusia, a lucrat in Politie, apoi la o firma de calculatoare, a prestat ca foto-model si a aparut in diferite reclame. A fost casatorita, dar dupa ce sotul ei a murit, a decis sa se stabileasca in Romania, la Lipova, un-de era fratele ei. Asa l-a cunoscut pe Giovani.

si se pare ca amandoi s-au placut, devreme ce, dupa 2 saptamani, l-a invitat la ea acasa, adica la casa ei din Lipova, recent cumparata.

Casatorie legitima

Nu a trecut mult si au decis amandoi sa se casatoreasca. Zhana si-a adus in Romania baiatul de 17 ani, Cebernik Roman, care este elev la Colegiul Banatean din Timisoara. Fata ei, Cebernik Ina, de 19 ani, studenta la stiinte Economice, a ramas in Samara, dar ar vrea sa vina si ea in Romania, unde se traieste bine, vorba lui Basescu.

Acum, Giovani si Zhana locuiesc in Timisoara, se inteleg bine si vorbesc numai romaneste, pentru ca lui Giovani nu-i place rusa. Cat despre Zhana, care, trebuie sa recunoastem, la peste 40 de ani, arata foarte bine, mai putem spune ca bea mult lapte, nu bea sucuri, nu mananca dulce, in schimb ii place carnea, dar fara paine. si poate acesta e secretul siluetei ei.

Despre ea, Giovani (care a dorit sa precizam si aici ca o iubeste foarte mult) ne-a mai spus ca este copilaroasa, distractiva si ca ar vrea sa mai apara in reclame, sa mai fie fotomodel si chiar sa concureze la un eventual Miss 40.