Dan Diaconescu: "Ma bucur ca mi-am recuperat banii"

Contactat telefonic, patronul OTV, Dan Diaconescu, a declarat ca, dupa incident, Roberta Dumitriu a parasit postul de televiziune:" Nu vreau sa comentez pe marginea incidentului, nu dau detalii despre ce s-a intimplat, dar pot sa va spun ca doamna Dumitriu nu mai lucreaza la noi. Ea facea niste emisiuni, dar nu era angajata postului. Ma bucur ca mi-am recuperat paguba, nu pot sa va spun suma. Dumnezeu e sus si vede".

Dragos Dumitriu: "Dan Diaconescu nu stie pe ce lume traieste

Deputatul Dragos Dumitriu neaga ca sotia lui i-ar fi furat vreun ban patronului OTV si sustine ca acest scandal a fost declansat de PRM Arges: "Cine din PRM Arges v-a dat informatia? Dan Diaconescu nu stie pe ce lume traieste daca a putut el sa spuna ca si-a recuperat paguba. Probabil ca nu a inteles la ce se refera intrebarile dumneavoastra. Despre ce paguba vorbeste? E o timpenie la mijloc.

Nu a fost nici o paguba a lui Dan Diaconescu. El nu angajeaza oameni. Sotia mea s-a certat cu Diana Voiculescu, directorul general al OTV, a avut un conflict cu ea. Nu cred ca Dan Diaconescu a avut timp sa afle despre acest conflict. Acum Roberta se afla in concediu, dar ulterior se va intoarce la munca si va fi sef de departament in OTV. Tot ce s-a spus de PRM Arges este o timpenie".

Ion Minzina, presedinte PRM Arges: "Stiu cine v-a spus, dar minte!"

Liderul PRM Arges, deputatul Ion Minzina, neaga informatiile furnizate de colegii sai pe seama Robertei Dumitriu: "Stiu cine v-a spus, am vorbit cu el si a zis ca v-a mintit. Nu este adevarat nimic din toate astea". Acesta este primul scandal care zguduie filiala judeteana a PRM".