18- 20 noiembrie Expo Transilvania,

In paralel cu targurile UNIVESITARIA si INFO & OFFICE

pcparty.bestcj.ro

PCParty este un festival multimedia de mare amploare, unic in Romania. Este realizat de Organizatia Studenteasca BEST (Board of European Students of Technology) in Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Timisoara si Bucuresti, fiind singura combinatie de LAN party, competitii multimedia, jocuri, oportunitati de angajare si afirmare, complet gratuita pentru participanti.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizatie studenteasca europeana, non-guvernamentala, apolitica si non-profit, infiintata pentru a raspunde necesitatii schimbului de informatie, educatie si cultura a studentilor din domenliu tehnic european.

BEST Cluj-Napoca a implinit anul acesta 10 ani de existenta, timp in care a oferit Clujului evenimente de calitate europeana si a dat studentilor posibilitatea de a se angaja la firme de renume, de a concura si de a se afirma, si, nu in ultimul rand, de a cunoaste si interactiona cu alte culturi.

Incepand de la prima editie din anul 2000, PCParty a evoluat vizibil in fiecare an, ajungand de la 150 de participanti la prima editie la 437 doar 3 ani mai tarziu, de la 1000 de vizitatori la peste 2500 si, nu in ultimul rand, de la o rata de transfer de 2 Mb/s la una record de 100 Mb/s la editia a V-a.

PCParty este extrem de asteptat si mediatizat; la ultima editie a avut 13 parteneri media si o prezenta foarte activa a presei la locul evenimentului. In urma sondajelor si a evaluarii am ajuns la placuta concluzie ca tinerii clujeni si din intreaga regiune se bazeaza pe BEST pentru a le oferi an de an acest eveniment unic si, bineinteles, vom lucra din greu pentru a nu ii dezamagi.

Incepand de vineri, 18 noiembrie, ora 10, participantii sunt asteptati la Expo Transilvania cu calculatorul, placa de retea, prelungitorul si.. sacul de dormit! Se va constitui o retea de 250 de calculatoare, conectata la Internet cu o rata de transfer minima de 40 Mb/s, vor incepe inscrierile la jocuri si competitii.

Timp de 50 de ore, vor exista toate conditiile pentru ca impatimitii calculatoarelor sa nu fie nevoiti sa paraseasca sala: loc amenajat pentru saci de dormit, fast-food, toalete, muzica si, bineinteles, Internet. Securitatea va fi asigurata de agenti de paza, iar asistenta de membri BEST.

Anul acesta, PCParty se va desfasura in paralel cu targul de software si aparatura INFO & OFFICE si cu targul UNIVERSITARIA, creand un mediu excelent pentru vizitatori si participanti. Se anunta a fi un eveniment de o deosebita amploare, unde sunt asteptati toti cei pasionati de calculatoare si competitii.