Saniuta vrea, dar nu poate

de Cristina Barbu     Telegraful de Prahova
Vineri, 11 noiembrie 2005, 0:00

Marian Saniuta are o tema fixa: "De acum inainte, domnul Iorgo-van nu va mai face nici o consideratie despre probleme politice fara a consulta conducerea PSD Prahova". In plus, are pretentia ca, in cazul in care senatorul este oprit de jurnalisti pentru o "declaratie la cald", sa-l sune pentru a primi sfaturi ce anume sa spuna.

Daca va incalca ordinul, Iorgovan va ajunge la judecata Biroului Judetean al partidului, unde va fi sanctionat corespunzator. Forul de conducere al PSD Prahova va analiza oricum saptamana viitoare afirmatiile critice ale senatorului, aparute in presa centrala, cu privire la conducerea partidului.

Ieri, Iorgovan a ascultat cuminte spusele lui Saniuta, dupa care a declarat "inocent": "Nici o organizatie judeteana nu ma poate sanctiona, ci numai Consiliul National al PSD". Dupa plecarea liderului judetean, Iorgovan a mai spus ca nu se poate supara pe afirmatiile acestuia, pentru ca... "Marian Saniuta este creatia politica a lui Antonie Iorgovan".
39 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version