Cu 113 voturi pentru, Radu Nistorescu este noul presedinte al PNL Zalau. Contracandidatul sau, Dorel Labo, a obtinut 100 de voturi, asa ca, de joi seara liberalii zalauani au un nou staroste, in vreme ce viceprimarul PNL al Zalaului a ajuns simplu membru de partid (precum primarul Radu Capilnasiu in PD), nefiind interesat sa candideze pentru Biroul municipal.

Dorel Labo ne-a declarat ca nu va parasi partidul. „O sa raman membru de partid", a afirmat viceprimarul, adaugand ca o sa analizeze „optiunea" de a candida la functia de presedinte al PNL Salaj impreuna „cu cei care m-au sustinut". Dorel Labo ne-a mai declarat: „Am fost tradat de prieteni, in urma santajului". Labo a indicat numele lui Eugen Pop, directorul general de la Publiserv.

Contactat telefonic, Eugen Pop nu a vrut sa comenteze declaratia lui Labo, afirmand doar ca poate acesta a spus asa ceva „la suparare". Noul presedinte al PNL Zalau, Radu Nistorescu, nu a dorit nici el sa comenteze in vreun fel afirmatiile lui Dorel Labo. In schimb, deputatul Catalin Micula a afirmat ca „din toate discursurile de joi seara s-a vazut clar cine ameninta si cine vorbeste pozitiv".

„Cine vorbeste ca un liberal a fost santajat de un alt liberal inseamna ca nu mai are ce sa caute in acest partid", a conchis Micula.

Noul Birou municipal al PNL Zalau, ales joi seara, are urmatoarea componenta: presedinte Radu Nistorescu; vicepresedinti Aurel Trifan, Eugen Pop, Mariana Boldan si Vasile Chis; membrii Viorel Pop, Dan Brindea, Corina Bagut, Emilian Brustan, Iustin Dorel Cosma, Ion Puiu, Claudiu Marian, Alexandru Hegedus, Andrei Milas si Sergiu Balota, presedinte TNL; membrii supleanti Cornelia Silaghi si Valer Costea.