Desi nu a fost confirmata in mod oficial nici de la Bucuresti, dar nici la nivel local, prezenta presedintelui Traian Basescu la Neptun, la trecerea dintre ani, este „data" mai mult ca sigura de surse apropiate conducerii Primariei Mangalia.

La randul sau, primarul orasului, Zamfir Iorgus, ne-a declarat ca a „auzit" ca presedintele Romaniei ar dori sa petereaca la cumpana dintre ani pe litoralul sudic al Marii Negre, si asta dupa ce o buna parte a sezonului estival a fost nedespartit de zona Mangaliei, unde a asistat la Festivalul „Callatis", la expozitia de fotografie a Ioanei, fiica sa cea mare, la Targul de

Carte si la „agapele" de la Neptun, de la deja celebra de acum Terasa „Ciresica". „Nu ne-am pregatit in mod special sa il primim aici, la Mangalia, dar, in cazul in care presedintele Traian Basescu va opta sa fie alaturi de cetatenii orasului in preajma sarbatorilor de sfarsit de an, noi il vom primi asa cum se cuvine.

Mangalia si statiunile din sud vor fi oricum in sarbatoare de Craciun si Revelion, iar prezenta presedintelui nu poate constitui decat un motiv de bucurie in plus pentru „fanii sai", a declarat pentru „Replica" primarul orasului, Zamfir Iorgus.