Sotia presedintelui statului, Maria Basescu a vizitat ieri, 14 decembrie a.c., un centru de plasament pentru copii din municipiul Constanta. Petre Dinica, directorul executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, ne-a declarat ca Maria Basescu a dorit ca vizita sa aiba loc intr-o atmosfera discreta, fara protocol si mass-media.

„Doamna Basescu a afirmat ca a trait in apropierea unui astfel de centru, plus ca a locuit foarte multi ani in Constanta, drept pentru care a ramas legata sufleteste de aceste locuri”, a declarat Petre Dinica. Maria Basescu a adus cadouri constand in haine si dulciuri celor 67 de copii ai Centrului de plasament „Antonio”.

Copiii, cu varste cuprinse intre 3-17 ani, si-au exprimat recunostinta prin intermediul unor felicitari confectionate de ei. Sotia presedintelui Traian Basescu a asistat si la un program artistic interpretat de copii, fiind extrem de impresionata de talentul uneia dintre fetite.

Dupa momentul artistic, Maria Basescu a vizitat atat cladirea principala a centrului, cat si casutele, in care copiii confectionau felicitari si pentru celelalte personalitati care ii vor vizita.