Saptamana trecuta, in Craiova, la Casa Studentilor a avut loc balul bobocilor organizat de patru facultati. Sponsorul, Paul Dumitrache, le-a promis trei zile de neuitat la o cabana la munte care ii apartinea. La miezul noptii insa au fost abandonati in creierii muntilor, sub amenintarea unui pistol.

Tinerii spun ca sponsorul s-a suparat la culme pentru ca fetele care au iesit miss nu i-au acceptat avansurile.

Studentii craioveni de la facultatile de mecanica, litere, chimie si istorie au cautat oameni cu bani, dispusi sa le sponsorizeze petrecerea. Au batut si la usa lui Paul Dumitrache. Acesta le-a promis ca va oferi pentru 20 dintre studenti trei zile de vis la vila lui de la Ranca.

Sponsorul avea ganduri mari. I-a imbarcat pe studenti, a luat si cativa lautari si toata lumea a plecat spre munte. Cand au ajuns acolo, tinerii au constatat insa ca Dumitrache avea cu totul si cu totul alte ganduri.

Tot grupul a ajuns la Ranca in jurul orei 16. Si-au dus bagajele in camere, apoi au plecat pe partie. Cand s-au intors la vila, Paul Dumitrache era negru de furie. Acesta le-a reprosat baietilor ca lui nu i s-a adus nici o fata care sa-i tina companie. Studentii credeau ca sponsorul isi va schimba complet atitudinea. Cu putin inainte de miezul noptii insa, omul si-a pierdut de tot controlul.

"A scos pistolul la noi si ne-a amenintat. Am fost nevoiti sa ne intoarcem cu ocazie la Craiova", a declarat unul dintre studenti. Paul Dumitrache sustine ca toate acuzele tinerilor fac parte, de fapt, dintr-un plan de razbunare.

Dumitrache spune ca i-a dat afara pentru ca ii stricau paturile

Dumitrache a recunoscut in fata jurnalistilor ca i-a dat afara din vila la miezul noptii, dar motivul a fost altul: faceau prea multa galagie si i-au stricat paturile.

Omul de afaceri sustine ca "studentii n-au avut o conduita adecvata si de aceea i-am dat afara din vila"

Dupa ce au fost scosi afara din vila lui Dumitrache, studentii au mers pe jos mai bine de 15 kilometri, pana cand au gasit o alta cabana unde s-au putut adaposti. Constienti de riscul la care au fost supusi, tinerii au povestit tot ce au patit. Dupa cosmarul trait, organizatorii au decis sa puna capat oricarei colaborari cu omul de afaceri.

Conducerea facultatilor din care fac parte studentii a aflat ieri despre acest incident si va demara o ancheta. In cursul zilei de azi vor fi chemati toti tinerii care au trecut prin aceasta intamplare sa marturiseasca in fata decanului de la Universitatea din Craiova ce s-a intamplat la Ranca.