Primarul municipiului Botosani s-a aratat nemultumit de activitatea prestata de consilierii judeteni ai Aliantei. Catalin Flutur a declarat ca acestia au candidat pentru aceasta functie fara sa stie de ce si ca "habar nu au ce sa faca in Consiliul Judetean". "Mi-am intarit convingefrea ca habar nu au ce se intampla in cadrul Consiliului Judetean. Nu inteleg nimic si sint pusi de pomana acolo.

Au candidat pe o lista, insa , la alegerile din 2008, va trebui sa avem grija pe cine numim pe aceste functii", a precizat Catalin Flutur. De criticile primarului nu au scapat nici cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetea.

Catalin Flutur a declarat ca: "Marcela Lozneanu nu stie de ce este acolo, in Consiliu Judetean, iar Dorin Ciustea mi-a dovedit ca este un zero absolut, o nulitate si care influenteaza in mod negativ Consiliul Judetean". De partea cealalta, Dorin Ciustea, vicepresedintele CJ, spune ca nu-l intereseaza caracterizarea facuta de Flutur ca persoana si ca acesta se contrazice in declaratii.

"Eu am o experienta in CJ, intrucit sint la al doilea mandat, spre deosebire de dinsul care este la primul. Pe de alta parte, dinsul nu are de ce sa faca aceste critici atita timp cit in Botosani, de un an si jumatate, nu se vede nimic", a adaugat Ciustea.