Atrasa in Partidul Conservator de mirajul functiei de lider al conservatorilor din Timisoara in care a fost instalata la sfarsitul anului trecut, Maria Grapini, unul dintre milionarii din orasul de pe Bega prezenti in "Top 300", a comentat cu sarcasm anchetarea vicepremierului George Copos de catre procurorii Anticoruptie.

"Eu cred ca trebuia luat la intrebari, mai intai, directorul Loteriei Nationale. El a dispus achizitionarea unor spatii comerciale de la Copos, dar asa se intampla mai mereu cand faci afaceri cu statul", a spus Maria Grapini.

In acest context, liderul filialei PC a vorbit pentru prima data de intentia mutarii fabricii pe care o conduce din centrul municipiului Timisoara in zona parcului tehnologic aflat la cativa kilometri de oras, exprimandu-si speranta ca aceasta afacere nu o va aduce, ca si pe colegul de partid George Copos, in atentia organelor de ancheta.

"Vreau sa vand cladirea fabricii, pentru ca am luat un teren in zona parcului tehnologic si intentionez sa mut acolo toata productia. Ma intreb, oare, daca vand cladirea unei institutii de stat o sa ajung si eu in atentia procurorilor anticoruptie.

Ma vor ancheta si pe mine? Oricum, toti cei care au spus ca o fabrica de confectii nu are ce cauta in centrul orasului pot fi linistiti", a adaugat Maria Grapini. Ea a dezvaluit si suma platita pentru terenul pe care-si va amplasa viitorul sediul al fabricii: un milion de euro.

Revenind la problemele penale cu care se confrunta vicepremierul George Copos, milionara timisoreana si-a dat cu parerea ca Justitia trebuie sa-si faca datoria, indiferent de numele sau pozitia celui anchetat, insa garantand respectarea tuturor normelor procedurale.