A mai trecut o saptamana si un week-end in care clujenii au profitat de timpul liber pentru a petrece prin cluburi, cafenele si alte zone de agrement din Cluj. Pentru ca, daca vine vorba de distractie, clujenii stiu cel mai bine cum sa petreaca o seara de neuitat prin cluburi, in compania prietenilor si a muzicii de calitate.

Cu toate acestea din ce in ce mai mult, localurile clujene sunt aglomerate si in timpul saptamanii, asta pentru ca ofera petreceri tematice, de la care clujenii – se pare – ca nu vor sa lipseasca. Se gaseste destul de greu un loc in timpul saptamanii, printr-una dintre locatiile clujene, care ofera atmosfera de zile mari pentru petrecareti.

In acest sfarsit de saptamana cafenele au fost si ele cautate de clienti, din dorinta de a se adaposti de frigul de afara. Fluxul de persoane din Q Caffe, din Dorna sau din Saga pot sa confirme acest lucru.

Printre petrecerile care s-au incins prin cluburi, a atras atentia cea din Music Pub, care a fost neincapator, muzica underground, miros de bere si fum cat cuprinde au fost ingredientele ce au stat la baza distractiei celor prezenti.

Mai mult de atat ceea ce a sporit petrecerea a fost cheful organizat cu prilejul sarbatoririi a 10 ani de Music Pub, plini de petreceri, concerte live, muzica si distractie cat cuprinde.

Ingredientele pentru o seara pe cinste par a fi muzica retro, preturile accesibile si mult dans, motiv pentru care Euphoria si Jay`s-ul s-au numarat si ele printre cele mai pline cluburi in acest sfarsit de saptamana. Atmosfera mai linistita in Ernesto, cu muzica retro, dar in special care merge spre blues.

Iubitorii muzicii latino s-au intalnit in Salsa Club, unde au pus in practica miscarile, invatate de obicei in cadrul clubului – in timpul zilei – cand se tin cursuri de salsa, merengue si bachata.

Petrecerile tematice atrag din ce in ce mai multi "adepti", nici nu e de mirare ca muzica si atmosfera incendiara a cuprins si Seven Club – un loc unde sunt la mare cautare petrecerile de karaoke ce se tin in aceeasi incinta in zilele de miercuri si joi.

Nici KO nu s-a lasat mai prejos, atmosfera a fost incarcata cu muzica de ultima ora, cu mult dans si bineinteles cu nelipsitele animatoare, care si de data aceasta au facut furori. Mai mult The King Club a oferit un weekend incendiar pentru cei care au ales sa-l petreaca in local.

Cei care au preferat in locul unui club, o sala de bowling sau de biliard, nu au avut ce regreta, mai ales ca atmosfera au facut-o chiar ei. Muzica in surdina si mult talent, cei prezenti prin sala de biliard a complexului Univers T s-au intrecut in maiestrie la mesele de biliard si la cea de snooker. Iar Bowling Club-ul a fost si el la mare cautare in acest week-end. Preturile desi mai piperate la sfarsit de saptamana nu au stat in calea celor care au vrut sa aiba parte de distractie pe cinste, intrecandu-se pe pistele de bowling.

Mai putin norocoase au fost Avenue Fever si Club Terra, unde petrecaretii nu prea s-au avantat. si in Obsession Club petrecerile s-au tinut lant. Daca joi si vineri localul a fost animat de cei de la Activ si respectiv DJ Raoul, distractia a continuat si sambata la petrecerea house, mixata de DJ-ul rezident.

In plus saptamana aceasta, iubitorii muzicii cantate de Tudor Gheorghe, se vor putea bucura de prezenta lui si de vocea inconfundabila, intrucat acesta va concerta pe doi februarie, la Teatrul National.