Lupta acerba pentru suprematie in PNL intre senatorul de Cluj, Norica Nicolai si Mona Musca s-a resimtit si in cadrul elegerilor pentru presedintia Organizatiei de Femei a PNL. Mona Musca, cunoscut drept unul dintre apropiatii presedintelui Traian Basescu, a acuzat-o pe Norica Nicolai ca i-a subminat dreptul de a lua cuvantul la alegeri.

Cu toate ca prezenta Monei Musca s-a resimtit in sala, senatorul liberal de Cluj a fost reconfirmat in fruntea femeilor liberale.

Sambata a au avut loc alegerile in cadrul Organizatiei femeilor liberale unde principalele candidate, senatorul Norica Nicolai si Dorina Isopescu, s-au luptat pentru sefia organizatiei.

Senatorul de Cluj, Norica Nicolai a castigat alegerile in mod detasat in lipsa prezentei in competitie a Monei Musca care ar fi putut reprezenta o contracandidatura mai puternica. La nivel de influenta in cadrul partidului este cunoscuta rivalitatea dintre Mona Musca si Norica Niculai care s-a facut simtita mai ales cu ocazia acestor alegeri.

„Am castigat in mod detasat dar a fost foarte greu in conditiile in care doamna Mona Musca s-a mobilizat impotriva mea, si a procedat in multe situatii incorect. Dar au fost peste 360 de voturi fata Dorina Isopescu", ne-a declarat Norica Nicolai. Din punctul de vedere al senatorului, reactiile Monei Musca, prezenta la eveniment, au fost deplasate.

„Mona Musca a incercat sa vehiculeze ideea ca avem ceva cu dansa si nu dorim sa-i dam cuvantul. Conform procedurii si ordinii de zi, au luat cuvantul doar liderii partidului.

Vazand ca premierul a solicitat o pauza ca sa faca poza cu fetele, a creat un incident incepand sa zica in sala ca nu-i da nimeni cuvantul, desi i se comunicase prin domnul ministru Ioan Olteanu ca este inscrisa la cuvant de la dezbaterile generale. Aceasta a fost o chestiune incorecta din partea ei", a declarat Norica Nicolai.

Nicolai ne-a declarat ca pana in ultimul moment s-a asteptat la candidatura Monei Musca si a fost surprinsa ca aceasta nu a incercat sa castige sefia organizatiei.