Ambient Instal, la a XV-a editie. Ieri a fost inaugurat primul tirg din acest an la ExpoTransilvania, Ambient Instal 2006, cel mai important tirg de instalatii din Romania. Amplasate dupa un design nou si apartinind unui numar record de expozanti, standurile tirgului ofera produse si servicii specifice de o mare varietate si la preturi reduse.

Reduceri de preturi

Nu mai putin de 164 de firme din Romania, Ungaria, Austria, Cipru si Italia expun la ExpoTransilvania pina duminica, 5 februarie, pe o suprafata de 4.500 de metri patrati.

„Ne-am gindit sa renuntam la amplasarea-standard a standurilor si rezultatul este nu doar de ordin practic, oferind expunerea unui numar mai mare de produse si instalatii, ci chiar estetic, caci infatisarea de acum este mai atractiva", explica Ioan Avram, directorul complexului expozitional clujean.

Se gasesc, astfel, centrale termice, felurite instalatii de incalzire, pentru gaz, de climatizare, sanitare, contoare, dar si echipamente, servicii de proiectare-consultanta in instalatii ori literatura de specialitate.

In sala de conferinte a ExpoTransilvania se poate gasi si un stand printre ale carui exponate se afla o piscina, la pretul de 1.900 de euro si cu reducere, ca toate produsele standului, de 20%.

Instalatii pentru Uniunea Europeana

„Toate produsele expuse la acest tirg sint atestate dupa standardele Uniunii Europene, chiar si cele romanesti sint proiectate pentru a fi livrate la export, astfel ca vor face fata viitoarei intergrari", considera Ioan Avram.

Avantajele prezentarii acestora in cadrul unui eveniment expozitional tin, dupa cum precizeaza acesta, de posibilitatea cercetarii intregii oferte a momentului „fara a se mai plimba prin tot orasul". „La Ambient Instal se pot vedea «pe viu» toate modelele din cataloage, clasate pe marimi, capacitati, scheme de motoare.

Marea majoritate a expozantilor nu sint firmele care monteaza instalatii, ci chiar producatorii sau reprezentantii lor directi", adauga directorul ExpoTransilvania.