Consilierul local PSD, Sorin Bosneag a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca a devenit o practica in sedintele de Consiliu Local criticile dure aduse grupului consilierilor PSD din partea primarului si, mai nou, din partea viceprimarului atunci cand acestia vin cu diverse propuneri de imbunatatire a proiectelor de hotarare.

"Dupa ce domnul primar a avut reactii dure cand ne-a facut odata si mincinosi, acum a venit randul doamnei viceprimar sa politizeze o treaba care este pur si simplu un interes al comunitatii.

Este vorba de insistenta noastra de a se crea niste comisii, gruprui de lucru, pe fiecare domeniu de activitate in parte care, impreuna cu cetatenii sa dezvolte ceea ce s-a prins in acel program, sa faca o proiectie bugetara pe fiecare capitol in parte si apoi pe tot si un program multianual de investitii".

Consilierul PSD a venit cu exemple concret si i-a sugerat viceprimarului sa se uite pe site-urile diverselor Primarii din tara sa vada cum arata un program de xdezvoltare bine facut.

"Daca la Braila asa ceva nu se poate face si am fost certati, eu personal foarte tare de doamna viceprimar, o rog frumos in timpul dumneai liber sa citeasca site-ul primariei Cluj, sa vada ca ceea ce cer eu a Braila, acolo s-a si facut.

De asemenea, sa se uite pe site-ul primariei Craiova sa vada cum arata un program de dezvoltare pe care noi l-am solicitat. Aici apare prognoza bugetara pentru anii 2005- 2009, programe anuale de investitii si o sinteza cu principalele investitii pentru dezvoltarea orasului.

Noi nu am cerut ceva ce este anormal, noi am cerut ceva normal dar daca dumnealor cred ca prin sprijinul pe care noi vrem sa-l acordam ( intr-adevar, unii dintre noi sunt mai bine pregatiti si asta deranjeaza), nu ne-am oferit sa conducem Primaria. Cand va trebui o s-o conducem.

Vrem ca deocamdata sa ne dezbracam de aspectul politic si sa incercam sa facem ceva si pentru judetul Braila"