Programul "Sali de sport" inceput in guvernarea lui PSD nu a avut o continuitate in Braila. Cu privire la acest lucru, senatorul PSD, Aurel Simionescu a declarat ca atunci cand parlamentarii social-democrati s-au dus sa sustina un astfel de proiect li s-a aratat o singura foaie dintr-un dosar care ar fi trebuit sa cuprinda mai multe acte.

"Municipalitatea a transmis o dorinta pentru realizarea a sapte sali de sport. Dar, un astfel de dosar trebuia sa cuprinda hotarari de consiliu local, plan de urbanism, caracteristicile scolii. Nimic din toate acestea. Cand ne-am dus sa sustinem aceste sali mi s-a aratat o foaie in care exista doar cateva insemnari.

Si atunci ma intreb: care este responsabilitatea municipalitatii atunci cand inainteaza niste documente? Cum cred ei ca se vor rezolva astfel de lucruri? Stand pe scaune sau ducandu-ne la Bucuresti sa ne barfim unii pe altii ca sa castigam locurile de frunte in organizatiile de partid? Sau dam vina pe PSD ca vrea sa preia conducerea municipiului?

Daca va trebui vom prelua conducerea municipiului. Daca asta trebuie sa facem, o vom face".

Si deputatul Mihai Tudose a sustinut opinia senatorului Simionescu. "Avem interesul de a apara interesele alegatorilor nostri, dar avem si noi cei 30%, electoratul nostru care ne-a votat pentru promisiunile noastre.

Ce ar trebui sa facem, sa renuntam la ele? Fara nici un fel de discutie! Faptul ca noi propunem ceva nu e bine pentru ca nu vine de la ei.

Dupa ce ca noi am votat acest program nenorocit cum e din dorinta de a incuraja lucrurile si primim inapoi in loc de "multumesc" din nou o palma, incepand de sedinta urmatoare am invatat lectia.

Vom analiza foarte atent fiecare hotarare de consiliu local si va trece doar ceea ce corespunde strict intereselor Brailei si electoratului nostru".

Nici presedintele partidului, Gheorghe Bunea Stancu nu s-a lasat mai prejos cu criticile la adresa conducerii municipiului. In opinia sa, ei ar trebui sa se gandeasca la gasirea unei sali de sedinte.

"Este inadmisibil ca primaria municipiului Braila sa faca in mod constant cereri sa stea pe holuri ca nu au unde tine sedintele. Ei au fost conta intotdeauna. Nu au pus bani nici la Sala amare a Prefecturii, nici la sala de sedinte a Consiliului Judetean. Este anormal acest lucru".