Aerodromul de la Targu-Mures va trece in administrarea CJ Mures. Consilierii din Comisia de Buget Finante a administratiei judetene au aprobat ieri proiectul de hotarare care va fi inaintat Guvernului cu scopul de a trece Aerodromul si cele 98,6 hectare de teren care tin de acesta din administrarea Ministerului Transporturilor in cea a CJ Mures.

Este aproape sigur ca Guvernul va adopta hotararea cu atat mai mult cu cat ea este sustinuta atat de UDMR, cat si de consilierii judeteni liberali si nu in ultimul rand de Dinu Socotar, rivalul lui Florea din PD Mures.

Astfel, visul lui Florea de a construi un inutil Parc Industrial in coasta orasului, care sa concureze cu Parcul Industrial de la Ungheni este pe punctul de a se spulbera.

Reprezentantii CJ Mures spun ca intentioneaza sa relanseze activitatea de agrement pe Aerodrom si sa il faca pe acesta nu numai atractiv, ci chiar rentabil din punct de vedere financiar.

Precizam ca Aerodromul de la Targu-Mures are in dotare avioane, 5 planoare, 1 automotor, 1 ARO, 2 tractoare si 7 planoare si un motoplanor, ultimele fiind in conservare, dar si 5 imobile.