Deputatul PD Braila, Horia Vasioiu a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu a devenit un "Vanghelie al Brailei". Vasioiu a precizat ca l-au intristat afirmatiile facute de liderul social-democrat in cursul saptamani trecute referitor la persoana sa.

"Nu am absolut nimic nici cu el nici cu altcineva din Consiliul Judetean dar prin actiunile pe care le desfasoara nu face altceva decat sa devina un "Vanghelie al Brailei". Nu stiu daca Braila avea nevoie de asa ceva dar asta este opinia mea".

Referitor la aceste aceste afirmatii, presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca este adevarat acest lucru dar cu precizarea ca nu se trag din aceeasi natie. "Este adevarat. Nici macar nu seman cu Vanghelie, eu ma trag totusi din roman.

Ma jigneste aceasta comparatie pentru ca nu suntem de aceeasi talie, am alt mod de a-mi construi viata. Nu stiu cum si-a construit-o el, dar din ce vad si scandalurile pe care le face la Buc eu zic ca nu suntem din aceeasi categorie. Nu este neaparat sa vorbim aceeasi limba.

Iar Vasioiu mai bine sa-si vada de viata lui si de problemele lui decat sa se ocupe de mine. De un an jumate ei se tot ocupa de mine, au uitat sa faca ceva pentru Braila. A uitat sa spuna ce a facut pentru acest oras.

Eu imi vad de drumul meu, cu colegii mei, de realizarile noastre, multe, putine dar sunt ceva iar ei nu au facut decat scandal si circ in judetul asta".

AdaMIHALIAN