Vineri, 24 martie 2006, in sala Nicolae Titulescu, din cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO Bucuresti, a avut loc aniversarea a 15 ani de la infiintarea ARACO (Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii).

La manifestare au fost prezenti vicepremierul George Copos si Laszlo Borbely – Ministrul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului.

Incepand cu 1995, ARACO decerneaza anual "Trofeul Calitatii" firmelor care obtin performante deosebite in domeniul antreprenorial.

In acest an, firmei S.C. IMSAT S.A. din Ramnicu Valcea i-a fost decernat acest trofeu pentru trei lucrari de exceptie efectuate in 2005: 1. „Modernizare sistem urban de termoficare" (beneficiar: S.C. CET GOVORA S.A.). Lucrarile au constat in modernizarea instalatiilor de automatizare si reglare a parametrilor in punctele termice; 2.

„Centrul de export CKD Logan" (beneficiar: S.C. AUTOMOBILE DACIA S.A.). Lucrarile au constat in integrarea intr-un sistem operational a instalatiilor electrice, de incalzire, ventilatie aer conditionat si aer comprimat, instalatiei automate de stingere a incendiilor tip sprinkler si hidranti, instalatiilor de iluminat si sanitare; 3.

" Restaurare, extindere si modernizare Sala Thalia - Sibiu" (beneficiar: Consiliul Judetean Sibiu). Lucrarile au constat in integrarea intr-un sistem de automatizare si management energetic a instalatiilor de apa, electrice, de incalzire, ventilatie si climatizare, avertizare si stingere a incendiilor.

Trofeul calitatii ARACO reprezinta o veritabila referinta atat pentru documentatiile de preselectie la licitatii interne si internationale, cat si in relatiile cu partenerii straini.