Un nou club de noaptea a fost deschis vineri, 19 mai a.c., in statiunea Mamaia. Cabaret Las Vegas vine sa aduca un plus de viata, de energie si culoare perlei litoralului romanesc.

Pentru celelalte tari din Europa acest gen de cluburi nu mai sunt de mult o noutate, dar pentru Constanta prestanta si eticheta pe care o afiseaza si cu care impresioneaza inca de la intrare Cabaret Las Vegas este cu siguranta o noutate.

Cabaret Las Vegas incearca sa fie, de departe, un club de noapte pentru oameni care se respecta si care vor sa petreaca o noapte memorabila in statiunea de la malul marii. Cabaretul isi merita din plin numele Las Vegas pentru ca aceasta este atmosfera care impresioneaza inca de la intrare.

La intrare esti intampinat cu sampanie, iar impresia pe care ti-o da barul realizat in cel mai mic detaliu dupa modelul celor din cluburile americare, te conving ca vei avea o seara placuta. Cabaret Las Vegas isi va deschide usile pentru clientii dornici de altceva decat au vazut pana acum, in Constanta, in fiecare zi de joi, vineri si sambata incepand cu ora 20:00.

Programul Las Vegas incepe la ora 20:00 cu programul de night, de la ora 23:00 pana la ora 00:30 clientii vor putea urmari programul de cabaret, dupa care se revine la programul de night club. Programul de cabaret de la Las Vegas este sustinut de 5 balerine, o trupa de salsa, formata din patru membrii, patru comici, patru solisti si un duet de fachiri.

“Muncim inca din luna ianuarie pentru aceasta seara si credem ca pana acum am reusit ceea ce ne-am propus. Programul de cabaret este variat, are momente de umor, muzica din repertoriul international, dans, iar pe parcuirs ne propunem sa mai aducem si alti artisti, sa diversificam programul”, a declarat Lili Codruta, managerul Cabaret Las Vegas.

Pe langa trupa care sustine programul de cabaret, cabaretul se poate lauda cu trupa de animatoare FBI Las Vegas, formata din 10 fete, cele doua hostese si cu dansatoarele care sustin programul de night-club.

Curiosii si curajosii pot vedea la Las Vegas coregrafii interpretate de mireasa care va deschide programul, o scufita, o femeie de afaceri, asistente, politiste, o pantera roz, un soldat, o profesoara, o scolarita, un dans oriental si chiar o dansatoare in costum bebelus.