Presedintele executiv al CFR Ecomax a parasit Clujul, luni dimineata, iar ieri, in jurul orei 14,00, se afla la Paris, mai precis pe Aeroportul "Charles de Gaulle".

Contactat telefonic si rugat sa comenteze ultimele informatii aparute in legatura cu partida de la Dej, Iuliu Muresan ne-a declarat: "Nu am luat cina cu Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe la restaurantul ?Sinaia?, in seara de sambata. Eu am fost, pana la ora 1.30 noaptea, la niste prieteni. In total, am fost cinci persoane.

De altfel, eu nu am intrat niciodata in acel restaurant, iar ieri l-am intrebat pe Sandu Matei, directorul nostru sportiv, pe unde se situeaza acesta. Acum stiu si va pot spune ca doar l-am vazut din masina. Sunt niste minciuni sfruntate", a afirmat Muresan.

Presedintele "feroviarilor" nu a dorit sa ne dezvaluie incotro se indreapta, insa la Paris se afla si George Copos, patronul Rapidului si vice-premierul Romaniei. "Eh, sunteti prea curiosi. Nu va spun unde plec din Paris", a adaugat Iuliu Muresan.

In alta ordine de idei, sambata, cel mai probabil la Dej, CFR Ecomax va sustine un "amical" cu Unirea, in care Dorinel Munteanu va testa cativa jucatori straini. Saptamana trecuta, Dorinel Munteanu a avut la antrenamente patru jucatori sarbi, insa nu s-a declarat multumit de nici unul dintre acestia.

Acum, pe lista antrenorului-jucator al CFR Ecomax se afla fotbalisti de origine latina, majoritatea proveniti din Portugalia si Brazilia. "De zece minute am vorbit cu Dorinel, care este in Germania, si i-am confirmat jocul de pregatire cu Unirea Dej. El va sosi maine (astazi - n. red.) seara in Cluj.

Este foarte probabil ca, pentru meciul cu Unirea, sa avem la dispozitie un fotbalist brazilian si un jucator de la o echipa din prima liga portugheza", a mai spus Iuliu Muresan.