95.000 de fluturasi cu poza si semnatura premierului Calin Popescu Tariceanu au fost distribuiti primariilor si institutiilor descentralizate din Maramures. Alesii au primit dispozitia ca, la randul lor, sa imparta cartile postale populatiei astfel incat mesajul prim-ministrului sa ajunga pana in cel mai indepartat catun.

Vestea ca fluturasii primului ministru au aterizat si in Maramures i-a iritat la maximum pe pesedistii locali care ar trebui astfel sa faca reclama directa guvernului Tariceanu.

Fluturasii au ajuns la Prefectura Maramures in cursul zilei de vineri. Reprezentantii institutiei au tinut cartile postale sub cheie pe durata weekendului, iar de luni au inceput sa le imparta in stanga si in dreapta.

Majoritatea primarilor au dus deja in comune teancurile de fluturasi - mai putin alesii PSD. Unii dintre ei s-au facut ca uita sa le ridice din holul Palatului Administrativ, iar altii, nefiind prezenti la sedinta cu cei din conducerea Prefecturii, asteapta sa le primeasca acasa.

„Mi se pare incorect sa distribui astfel de produse. E un mijloac de propaganda! Aderarea nu e opera lui Tariceanu si nici macar a actualei coalitii. Toate partidele au o contributie!”, a declarat primarita din Sighetu Marmatiei.

Mai multe detalii in eMaramures.ro