Temutul clan al Dobaiesilor din Sighetu Marmatiei revine in atentie. Dupa ce saptamana trecuta, un reprezentant al familiei de infractori a fost arestat, inca un membru al retelei sighetene a fost pus dupa gratii.

Tatal unuia dintre ei si concubina sa au fost arestati preventiv pentru 29 de zile in cursul dupa-amiezii de astazi. Cei doi sunt acuzati pentru dare de mita, dupa ce au incercat sa "cumpere" un politist maramuresean de la Crima Organizata.

Ioan Dobaies, de 56 de ani, si Irina Covaci, de 39 de ani, ambii din Sighetu Marmatiei, au fost prinsi in flagrant in urma cu doua zile. Ei au fost capturati in 23 mai, in restaurantul "Perla" din Sighet, imediat dupa ce i-au dat politistului 3.000 de euro.

Prindere in flagrant a celor doi a fost facuta de ofiterii de la crima organizata din Maramures, sub supravegherea procurorului de la DIICOT - Biroul Teritorial Maramures.

Cazul de o gravitate extrema, tinand cont ca viza mituirea cu 3.000 de euro a unui politist, nu a fost mediatizat de catre conducerea Inspectoratului, doar Tribunalul Maramures oferind informatii la incheierea sedintei prin care Ioan Dobaies si Irina Covaci au fost incarcerati pe termen limitat. IPJ Maramures, ca in alte cazuri, a tacut malc.

Mai multe detalii in eMaramures.ro