Dick Cheney, vicepresedintele SUA, este asteptat la Cluj ca invitat la un convent masonic de o deosebita importanta pentru Romania.

Potrivit informatiilor noastre, se urmareste crearea unei noi structuri care are ca scop recrutarea mai multor personalitati din cele doua Mari Loji Nationale, precum si din alte ordine iregulare. Conventul va avea loc sambata, in apropierea Clujului, evenimentul fiind urmat de un bal masonic.

Cap de afis al conventului este nimeni altul decat vicepresedintele Dick Cheney, mana dreapta a presedintelui SUA, George Bush, ambii fiind membri in ordinul secret si temut “Skull & Bones”, infiintat de studentii prestigioasei universitati americane Yale.

Vicepresedintele SUA, Dick Cheney, membru marcant al controversatului grup Bilderberg, este asteptat la Cluj de organizatorii intrunirii masonice. Grupul Bilderberg organizeaza anual intalniri secrete, la nivel inalt, unde, in jurul Mesei Rotunde, se discuta planurile politice si economice la nivel global.

Intre membrii de seama ai grupului Bilderberg se numara si descendentii celebrei familii Rothchild. Infiintarea unei structuri paralele marilor loji nationale, cu girul direct al Casei Albe, va avea consecinte importante in planul miscarii masonice din Romania.

In ceea ce priveste activitatea masonica romaneasca, axa Viena - Londra-Washington va fi revigorata in detrimentul axei Bonn - Moscova cu legaturi spre Paris. O buna colaborare spre Paris o are Clubul de la Roma in care apar si fete politice precum Ion Iliescu, Petre Roman, Theodor Melescanu si Victor Babiuc.

Mentionam ca multi capi ai masoneriei clujene nu au fost invitati la conventul care va avea loc maine. Conform surselor noastre, vicepresedintele american Dick Cheney era asteptat ieri seara la Bucuresti, insotit de sase persoane, la bordul unui avion tip Charter. Interventia serviciilor secrete americane in aceasta revolutie secreta la nivelul masoneriei romanesti este foarte probabila. Despre intentiile “complotistilor” cititi in BZA de luni.