Astazi se deschide Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii Camex Targu Mures. Organizatorul principal ABplus, aniverseaza in 2006, zece ani de la initierea evenimentului, si cinci ani de prezenta la Targu Mures. Din acest an, ABplus va organzia si doua expozitii internationale la Bucuresti.

Astazi de la ora 11 incepe a V-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii Camex Targu Mures, care se desfasoara la Sala Polivalenta. La editia din 2006 sunt prezente peste 160 de companii expozante, care isi prezinta produsele pe o suprafata de 2900 mp.

Scopul targului este de a ajuta expozantii si vizitatorii sa comunice mai usor, sa faca cunostinta directa cu toate inovatiile din domeniul constructiilor si instalatiilor, precum si asigurarea consultantei gratuite, care confera o stare de siguranta si incredere vizitatorului.

CAMEX este singura retea nationala de expozitii specializate pe constructii si se organizeaza anual in toate centrele urbane mari din tara, rezultatul fiind in acest moment 100 la suta acoperire nationala. Cu o crestere constanta in anul 2006, tot mai multe companii aleg sa participe la CAMEX, pentru a-si face cunoscute produsele si serviciile si pentru a incheia noi parteneriate in domeniu.

Alina Rosu, BTL executive al ABplus Events, a precizat ca si numarul companiilor muresene interesate de Camex este in crestere. Dupa 10 ani de la prima editie organizata la Iasi, Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX isi reconfirma obiectivul fixat in 1997, acela de a deveni o oglinda a succesului in domeniul constructiilor in Romania.

Asadar, organizatorul ABplus impreuna cu partenerii Romstal, Policolor, RPC Distribution, Lindab si Primaria Municipiului Targu Mures ii invita pe toti cei interesati la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX Targu Mures, in perioada 26 - 29 mai 2006 la Sala Polivalenta din Targu Mures.

Vizitatorii profesionisti (companii de constructii, arhitecti, proiectanti, instalatori, meseriasi in constructii) si reprezentantii de companii, au anul acesta rezervat un spatiu special de acces. Programul de vizitare este de vineri pana duminica, intre orele 10.00-18.00 si luni de la 10.00 la 14.00.

"Invitatii gratuite se pot obtine de pe www.camex.ro, iar pentru publicul larg accesul se face pe baza de bilet, pretul fiind de 2 RON. Deschiderea oficiala are loc maine (n.r. astazi), de la ora 11, in prezenta ministrului delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului Laslo Borbely", Alina Rosu, BTL Executive, Abplus

"Ma bucur ca am ajuns la a cincea aniversare aici la Targu Mures. Este un parteneriat de succes", George Dumitrica, Area Sales Manager Policolor

"Romstal activeaza in Targu Mures de 9 ani, dar putina lume stie ca este o companie multinationala, care si-a propus ca pana in 2015 cifra de afaceri sa depaseasca 500 de milioane de euro. Parteneriatul cu Camex este unul strategic intre doi lideri de piata, Camex reprezentand standardul de excelenta in organizarea targurilor de constructii", Zoltan Hodor, director Romstal Mures