Programul de desfasurare al Turneului International de Tenis de Camp de la Zalau a fost amanat din cauza ploii. Turneul trebuia sa inceapa sambata pe terenurile de tenis situate langa Sala Sporturilor. Constantin Carp, organizatorul turneului, ne-a informat ca vineri dupa amiaza a avut loc tragerea la sorti, la competitie calificandu-se un numar de 54 jucatori.

Printre calificati ii amintim pe Vlad Marinescu, Ofir Weintraub (Israel), Radu Bologa, Victor Beu, Mihai Parvan, Dragos Bologa, Ilie Girgiu, Dan Vasilescu, Thomas Bekkers (Belgia), Hafid Dani (Maroc), John Mc Gahon (Irlanda), Vlad-Cristian Smighelschi, Alexandru Lazar, Catalin Ciobanu, Alvarez Sanchez (SUA) si Octavian Nicodim.

In urma tragerilor la sorti s-a stabilit si programul competitiei, urmand sa concureze urmatorii: Radu Bologa vs. Victor Beu, Vlad Marinescu vs. Ofir Weintraub, Dan Vasilescu vs. Thomas Bekkers, Flaviu Sanmihaian vs. Dorel Pop, Hafid Dani vs. John Mc Gahon. C. Carp a declarat ca „singurul lucru pe care il asteptam pentru a putea incepe este sa nu mai ploua.

Cred ca pana la urma vor cumula mai multe meciuri si vor rezuma competitia la patru game-uri pe set, in loc de sase”.