Cei trei componenti ai trupei HI-Q, Mihai, Nicoleta si Florin, vor fi gazdele editiei din acest an a Premiilor Muzicale Romanesti MTV. Acestia vor deschide, pe 3 iunie, Gala MTV, cu cel mai nou single al lor.

Ca si anii trecuti, MTV a ales prezentatori din Romania, motivul principal fiind acela de a incuraja muzica romaneasca si de a oferi un etalon de masura in ceea ce priveste calitatea acesteia si a artistilor romani.

Trupa aleasa este foarte cunoscuta in peisajul autohton, datorita pieselor pe care le promoveaza, dar si numeroaselor aparitii televizate pe care le-a avut, de-a lungul anilor, in cadrul unor emisiuni de divertisment.

Printre piesele care au tinut primele locuri in top se numara: “Un minut”, “Traieste”, “Mai dulce”, “Poveste fara nume”, “Gasca mea”, precum si cel mai recent single, intens promovat de posturile de specialitate, intitulat “Razna”.

Pentru trupa, participarea la Gala Premiilor MTV, in calitate de gazda, reprezinta o adevarata provocare si totodata o onoare. “Mi se pare foarte interesant sa participam in calitate de gazda a evenimentului. Ne-au propus, acum doua luni, sa cantam in deschiderea serii si a evenimentului.

Apoi au revenit, in urma cu o luna, cu o alta propunere, aceea de a prezenta Premiile Muzicale Romanesti. E o adevarata onoare pentru noi”, spune Mihai Sturzu, membru al trupei HI-Q. Acesta nu stie exact cum au ajuns membrii trupei HI-Q sa fie alesi pentru a prezenta showul MTV: “Cred ca la baza alegerii prezentatorilor stau mai multe criterii.

In orice caz, organizatorii stiu mai bine decat mine”. Mihai considera ca trupa sa a fost avantajata de experienta pe care o are in televiziune, prin diferitele emisiuni pe care le-au prezentat, dar si prin numeroasele concerte pe care le-au sustinut. Mihai Sturzu considera ca trupa HI-Q a fost preferata, intrucat “avem o alta abordare, fata de alti colegi din showbizz.

Noi interactionam foarte mult cu publicul, nu trecem de la o piesa la alta fara sa ii implicam si pe ei”.

“Sincer nu am emotii, dar acum atata lume ma intreaba de acea seara, cum va fi si ce se va intampla, incat incep sa am emotii”, a marturisit Mihai Sturzu.

Acesta nu e singura surpriza pregatita de membrii trupei, care vor canta in deschiderea show-ului de pe 3 iunie de la Cluj-Napoca: “Vom canta doar o piesa. Inca nu putem sti sigur care va fi. Probabil vom canta "Razna" sau o varianta a noului nostru single”, a precizat membrul trupei HI-Q.