Clujul va fi astazi gazda Galei Premiilor Presei Clujene. Exista excelenta in diverse domenii de activitate, iar performanta are nevoie de recunoastere imediata si de incurajare sistematica. Acestea sunt, de altfel, principiile care stau la baza editiei prezente a galei.

Amprenta Advertising si Token Media, alaturi de institutiile de presa clujene, au initiat acest eveniment special, care si-a propus sa instituie la Cluj o traditie a promovarii programatice a celor mai valoroase contributii la viata comunitara. Evenimentul se afla la cea de-a treia editie si se va desfasura pe terasa clubului Kharma.

Partenerii oficiali ai evenimentului sunt compania URSUS, COSMOTE si Grupul SCR. La Gala vor fi prezenti sefi de institutii, manageri ai companiilor importante din Cluj, oameni de cultura si politicieni.

Manifestarea reuneste personalitati importante ale Clujului care au avut in 2005 un aport semnificativ la dezvoltarea si promovarea orasului Cluj-Napoca. Acestea vor fi premiate de catre 22 de institutii de presa din Cluj.

“Gala Premiilor Presei Clujene a inceput de la ideea ca presa percepe in mod obiectiv ce se intampla in Cluj si apreciaza obiectiv acest lucru.

Prin reprezentantii breslei jurnalistilor, clujenii isi pot exprima atitudinea fata de personalitatile si institutiile acestui oras”, a declarat Cristian Grindean, reprezentantul firmei de publicitate Amprenta Advertising si, totodata, co-organizatorul acestei manifestari.

La eveniment vor participa sefi de institutii, manageri ai companiilor importante din Cluj, oameni de cultura si politicieni, care sustin, prin activitatea lor, dezvoltarea Clujului.

“Speram ca si peste 50 de ani de acum incolo sa existe aceasta Gala”, a subliniat reprezentantul Amprenta Advertising. Festivitatea de premiere se va bucura si de un concert sustinut de membrii trupei Compact, veniti special la Cluj pentru acest eveniment. De asemenea, partenerii care au pus pe picioare aceasta manifestare vor avea parte de numeroase surprize in aceasta seara.

In acest context, trebuie amintit ca Premiile Presei Clujene vizeaza personalitati din intregul spectru al vietii sociale clujene. Evenimentul din acest an se va desfasura cu incepere de la ora 18.00 pe terasa clubului Kharma.