Sedinta ordinara a Consiliului Local de joi, 25 mai 2006, a durat patru ore si patruzeci de minute. Un punct de pe ordinea zi care a nascut discutii, a fost cel referitor la aprobarea vanzarii catre Partidul Social Democrat a sediului din Lugoj, situat pe strada Avram Iancu, nr. 1, in acelasi imobil cu sediul PNtCD.

Secretarul municipiului, Rodica Cimponeriu, a spus ca, in ultimele zile, au venit trei adrese, cu trei valori diferite ale sediului, tot mai mici (4.646, 3365 si 501 de lei noi), pe motiv ca ar fi fost o greseala de calcul.

Consilierul PSD Nicu Badina a afirmat: “Profesionalismul doamnei da de gandit. Sediul PNL din Timisoara s-a vandut cu 500 de lei noi.

Aici s-a facut o eroare de calcul. Suma corecta este in ultima adresa! Legea cumpararii sediilor partidelor politice prevede ca sa se ia in considerare valoarea contabila actualizata!”

Chemat sa arate care este suma corecta din cele trei, contabilul - sef Cosmin Nichita a sustinut ca suma din ultima adresa, cea de 501 de lei noi, este corecta, deoarece s-a pornit de la valoarea initiala stabilita de “Meridian 22” si s-a facut actualizarea.

Consilierul PNL Gheorghe Bologa a atras atentia asupra faptului ca este o diferenta prea mare intre suma de 3.360 de lei noi, cu care a fost cumparat, de curand, sediul PPCD (PNTCD), si cei 501 de lei cu care urmeaza sa fie cumparat sediul social - democratilor, aflat in acelasi imobil si avand aproximativ acelasi spatiu:

“Ceva e putred in Danemarca si s-au facut presiuni asupra contabilului - sef”. Pana la urma, cu 15 voturi “pentru” si doua abtineri, s-a acceptat ca PSD sa-si cumpere sediul cu 501 de lei noi.