SC Generic Audiovizual SRL este societatea desemnata de o comisie de licitatie a Ministerului Culturii sa se ocupe de Strategia de comunicare si promovare si servicii integrate de campanie de comunicare si promovare a Programului Sibiu, capitala culturala europeana - 2007, anunta reprezentantii Ministerului Culturii si Cultelor, intr-un comunicat de presa.

Pachetul de promovare include creatie - inclusiv pachet de merchandising -, planificare, management si implementare, precum si media relation. „Compania Generic Audiovizual SRL a castigat licitatia pentru oferta de baza depusa, in valoare de 3,2 milioane RON (32 de miliarde de lei vechi), fara TVA.

Punctajul total insumat (punctaj tehnic si financiar) este de 90,3183 puncte, din 100 de puncte posibile. Conform legislatiei in vigoare anuntul privind adjudecarea licitatiei va fi remis spre publicare in Monitorul Oficial al Romaniei”, a declarat Sergiu Nistor, comisarul guvernamental pentru Sibiu 2007, in comunicatul amintit.

Conform datelor Ministerului Finantelor, SC Generic Audiovizual SRL este o societate al carei obiect de activitate este publicitatea, a fost inregistrata la Registrul Comertului in 2001 si a avut, de-a lungul lui 2004, un numar mediu de sapte angajati. Pe acelasi an 2004, cifra de afaceri a societatii a fost de 16 miliarde de lei vechi.

Licitatia de identificare a societatii care sa se ocupe de promovarea programului Sibiu 2007 a mai fost amanata o data, de reprezentantii Ministerului Culturii, pe motiv ca nici una din ofertele depuse nu corespundea cerintelor.

Traian DELEANU