In ultimele saptamani, un mot din Campeni a avut mai multe aparitii la televizor decat supermediatizatul Gigi Becali! Jucand roluri de prim-plan in doua dintre cele mai difuzate reclame pe posturile nationale de televiziune cat si in populara emisiune "Surprize, surprize", unde este asistentul Andreei Marin, motul Adrian Precup a inceput o fulminanta cariera in publicitate si televiziune.

Modest si ambitios, Adrian nu si-a pierdut capul in norii vedetismului: invata pentru masteratul in automobile, trage din greu in sala de fitness si lucreaza part-time la un dealer de limuzine de lux. Pasionat de moda si motoare, visul lui este sa ajunga sa prezinte moda la Milano si sa se revina candva in Tara Motilor la volanul unui Ferrari.

Daca punem la socoteala faptul ca saptamana trecuta un alt mot, sohodolean, a sustinut cu mare succes momentul de comedie la gala premiilor MTV si ca o mare ceata de tineri din Apuseni au inceput cariere de mare succes in domenii de varf in tara si mai ales in strainatate, avem sentimentul reconfortant ca noua generatie de moti a inceput sa cucereasca lumea. Prin munca, talent, carte si inteligenta. Semn ca, totusi, educatia conteaza!