Ce ziceti de o selectionata mondiala antrenata de Denise Van Ousten? Ce ziceti daca din aceasta selectionata ar face parte Ilary Blasi, Raica Oliveira sau Keely Hazel? Cred ca v-ati dat seama ca este vorba de o selectionata a iubitelor fotbalistilor. Fie sotii, amante sau prietene, acestea capata notorietate stand in dreapta mult mai cunoscutilor idoli ai stadioanelor.

Zi de zi va propune o astfel de selectionata mondiala cu cele mai frumoase "jucatoare" de la Campionatul Mondial din Germania. Vizionare placuta.

Pentru postul de portar avem de ales intre prietena lui Gianluigi Buffon, Alena Seredova si prietena lui Casillias, Eva Maria Gonzalez. Inclinam sa mergem pe mana lui Buffon, mai ales ca Alena Saradova este nascuta in Cehia si prin alaturarea celor doua nationalitati, dam o aura mult mai internationala presupusei noastre echipe.

Eva Maria Gonzalez este manechin si stapana lui Casillias, precum si a titlului "Miss Spania". Ole!

Fundasele din Anglia

Pentru linia de fund am ales numai reprezentante din Anglia. Pentru simplul motiv ca fundasii din celelalte tari nu sunt atat de mediatizati, ca cei britanici. Jenny Barker este o tanara de 18 ani, care i-a cerut un autograf lui John Terry si s-a ales cu o relatie cu fotbalistul. Pentru tupeu, tanara merita postul de fundas central.

Alaturi de ea sunt Keely Hazel, modelul pentru care fundasul englez Joe Cole a fost batut la o petrecere si surpriza: Martina Hingis. Jucatoarea de tenis poate intra in selectionata mondialelor, chiar daca Elvetia nu s-a calificat la turneul mondial. A avut o relatie de lunga durata du fundasul Sol Campbell. Asa ca Martina intra in echipa din partea Angliei. Jucam asadar cu trei fundasi in linie.

Vive la France!

Adriana Sklenarikova Karenbeu, ce ratare! Karenbeu nu mai face parte din echipa Frantei, iar sotia lui, Skleranikova nu va putea fi selectionata nici de noi. Ne multumim cu Jennifer Ellison, fosta prietena a lui Steve Gerrard, Helena Figo, sotia mijlocasului portughez, Luis Figo. Mireia Canalda, prietena brazilianului Ronaldinho si sotia lui Van der Vart, Sylvie.

Raica si Ilary

Atacul este sustinut de Raica Oliveira, prietena lui Ronaldo si mult mai celebra Ilary Blasi, sotia lui Totti. Chiar daca este mai mult mijlocas, Totti poate intra titular in atac, chiar si in dauna mult mai tanarului Rooney. Englezul este reprezentant de prietena lui, Coleen McLoughlin. Echipa nu poate fi antrenata decat de o trimisa a celui mai important antrenor al momentului, Jose Mourinho.

Englezoaica Denise Van Ousten este cea despre care presa din Albion spune ca risca sa-i strice casa meseriasului portughez. Din pacate, din aceasta selectionata nu face parte Elsa Pataki, prietena spaniolului Guti. Mare pacat, pentru ca Elsa este pe jumatate romanca. Am ratat si aceasta echipa a Mondialului, pentru ca Guti nu a prins lotul Spaniei. Ghinion.