Finantatorul echipei Politehnica Timisoara, Marian Iancu, a explicat, ieri, in cadrul unei intalniri cu presa, motivele care l-au determinat sa nu renunte la ideea aducerii unui titlu de campioana in capitala Banatului, in ciuda faptului ca "Poli" s-a clasat doar pe locul opt la finalul acestui an competitional.

"Meciul cu Dinamo m-a induplecat sa continui cu "Poli", pentru ca am vazut jucatori talentati, care vor sa faca performanta. Mi-a fost frica de meciul cu Dinamo, dar sunt multumit de rezultat.

Am jucat cu o echipa decimata, dar cei care au intrat pe teren au dat dovada ca au caracter", a spus Iancu, avertizand, totusi, ca in perioada urmatoare se va intra intr-o etapa de evaluare a lotului si a conducerii tehnice.

De altfel, boss-ul de la "RAFO" a dezvaluit ca este in tratative avansate pentru aducerea lui Razvan Lucescu la carma echipei alb-violete. "I-am acceptat toate conditiile, inclusiv venirea cu un intreg staff, asa ca, pana maine (azi n.r.) mai asteptam raspunsul sau. In cazul in care oferta noastra va fi refuzata, de luni vom cauta alta formula pentru conducerea echipei" a spus el.

In cazul in care Razvan Lucescu nu va dori sa lucreze cu Ion Craciunescu, actualul director general al clubului va trebui sa-si faca bagajele si sa plece, a mai lasat sa inteleaga Marian Iancu.

Referindu-se la "experimentele" Cosmin Olaroiu, Gica Hagi, Iosif Rotariu si, in ultimul meci, Gabriel Caramarin, finantatorul "Politehnicii" a spus ca toate rotatiile de pe banca tehnica nu au fost altceva decat etape in construirea unei echipe cu pretentii la Timisoara."Sunt dezamagit de Hagi pentru ca a plecat de la echipa cu doua etape inainte de sfarsitul campionatului, intr-un moment in care nu putea sta de vorba cu mine, omul cu care a negociat" a adaugat Iancu.