Bravo, baiatule!

de Memoranda Onac     Buna ziua, Ardeal
Sâmbătă, 1 ianuarie 2005, 0:00

din nou “cu capul in picioare”.
“I-am trimis presedintelui Basescu, prin posta electronica, o sinteza a celor 14 proiecte pe care le-am propus pentru invatamant. Apoi am vorbit la telefon cu presedintele si mi-a spus ca este multumit de proiecte si m-a laudat ca sunt sincer”, declara, in urma cu doua zile, ministrul Educatiei.

Declaratia lui Hardau vine chiar in ziua in care Emil Boc a sacrificat doua capete ministeriale, pentru a le flutura liberalilor. Este vorba de Gheorghe Dobre, care a fost inlocuit cu Berceanu. Nici ca putea Boc face o alegere mai proasta. Asta e ca si cum ai pune-o pe Norica Nicolai sa vegheze asupra legalitatii votului in Camera Deputatilor.

Era intr-o oarecare masura previzibil ca Berceanu isi va primi cascavalul, dupa insistenta cu care a incercat sa ia energia de la gura conservatorilor si a liberalilor.
Revenind la cel care a ramas ministrul Educatiei, vreau sa spun ca a-l lauda pe Hardau pentru ideile lui geniale e ca si cum i-ai aduce osanale Elenei Udrea pentru modul in care intelege sa faca politica sau Laurei Andresan pentru maniera in care a facut “presa”. Din declaratia lui Hardau nu am inteles mai nimic.

Adica, la ce se refereau proiectele alea si in ce a constat sinceritatea lui Hardau? Important ca a ramas acolo, la Bucuresti, la Guvern. Ca e de-ai nostri si ca s-a ajuns.
Sinceritatea lui Hardau, care i s-a dezvaluit lui Basescu dupa un simplu mail, aduce in buzunarele profesorilor cam tot atat cat materialul asta. Nu conteaza ca Hardau nu intelege pe ce lume traieste, important e ca insista. De acord, nu eu dau masura competentei ministrului de la Educatie.

Ma intreb ce rezultate ar aparea insa intr-un sondaj realizat in randurile personalului didactic, nici macar sindicalist. Acolo e masura competentei lui Hardau, in buzunarele profesorilor, in scolile renovate, in rata de absorbtie pe piata fortei de munca in Romania a absolventilor de facultate, pe domeniul pentru care s-au pregatit.

Acolo se vede cat e Hardau de competent, nu in accesele sale de sinceritate prescolara… si nici macar in sustinerea de care beneficiaza din partea politrucilor de doi lei de pe Somes.31 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri