Site-ul www.domnuleprimar.ro, este un proiect al Asociatiei Editorilor de Presa Online, care editeaza si HotNews, site care ofera posibilitate cetatenilor de a comunica direct cu primarul localitatii. De la bun inceput, clujenii au fost cei care au inundat - la propriu - site-ul cu sesizari si reclamatii la adresa lui Emil Boc, concomitent transformind rubrica de "Comentarii" intr-un adevarat forum, in lipsa forumului de pe pagina de web a Primariei Cluj.

Cit despre Primarie si Emil Boc, ar fi de mentionat ca se afla in topul listei cu raspunsuri adresate la sesizarile si reclamatiile cetatenilor, cu o rata de 94,6%.

Emil Boc a inclus site-ul www.domnuleprimar.ro in raportul de activitate la doi ani de la preluarea fotoliului de primar al Clujului. El s-a laudat cu activitatea de cominicare avuta cu clujenii, in special prin intermediul site-ului primariei, dar si a domnuluiprimar.ro.

"Sintem pe primul loc in tara atat ca numar de sesizari, cat si ca numar de raspunsuri oferite. Am constat ca telefonul primarului a devenit tot mai putin utilizat in tot acest timp. Probabil pentru ca prin intermediul internetului se poate obtine mai rapid si mai complet un raspuns din partea primariei".

De mentionat ca departamentul de comunicare al Primariei a inlocuit forumul site-ului oficial al primariei cu un link catre www.domnuleprimar.ro