Patron la 18 ani

Pe Bulevardul Republicii din Ploiesti privirile trecatorilor sint atrase de vitrina unui magazin mai putin obisnuit. Este singurul sex shop din judet unde amatorii de jucarii si accesorii erotice isi pot face cumparaturile. Unul dintre asociatii care au intrat in aceasta afacere "fierbinte" se numeste Alexandru Popescu si are numai 24 de ani.

"Ideea de a deschide un sex shop este mai veche, insa acum am gasit banii pentru a deschide un magazin. Chiar daca sint constient ca romanii sint ceva mai conservatori, apropierea de Uniunea Europeana va schimba, cred, mentalitatea oamenilor", spune Alex, cel care a debutat in afaceri cind avea 18 ani.

De atunci a facut de toate, de la comercializarea covoarelor in oborul ploiestean, pina la furnizarea de servicii de Internet. Desi a avut parte si de reactii negative, parintii si prietenii l-au incurajat in deschiderea sex shopului cu denumire sugestiva: Erotique. "Indiferent de ce crede restul lumii, eu imi vad de treaba.

Asociatul meu, care a fost in Polonia, mi-a spus ca, acolo, astfel de magazine sint unul linga altul. ~ntr-un fel ma bucur ca, cel putin in Ploiesti, sint un deschizator de drumuri", spune Alex.

Vibrator de ultima generatie

Oferta magazinului sau este generoasa, chiar daca preturile produselor cu destinatie erotica nu sint chiar foarte mici. "Vedeta" standurilor este un vibrator de ultima generatie, care costa 550 RON si este destinat tuturor tipurilor de sex. Acesta are ca "dotari" jocuri de lumini, viteza reglabila si consum redus de energie, un set de baterii fiind suficient pentru mai multe ore de distractie pentru amatoarele genului.

Dintr-un sex shop nu puteau lipsi papusile gonflabile ale caror preturi variaza intre 150 si 300 RON, in functie de aspectul comercial si materialul din care sint confectionate. La capitolul accesorii figureaza tot felul de inele, prelungitoare si mansoane pentru sporirea placerii sexuale si chiar pompe pentru marirea penisului.

La toate acestea se adauga geluri de dus, sare de baie si uleiuri de masaj cu calitati afrodisiace, ciocolata pentru body painting, dar si o pudra aromata, care poate fi savurata direct de pe corpul partenerului de sex. Lenjeria comestibila este si ea prezenta pe rafturile magazinului, alaturi de catuse, podoabe pentru zonele erogene si productii xxx romanesti sau straine.

"Asteptam sa vedem care este reactia pietei si ce produse au cautare in Ploiesti. In primele zile am vindut vibratoare si afrodisiace", spune Alexandru.

Preturi produse erotice

Vibrator silicon 100-550 RON

Lenjerie comestibila 70-80 RON

Catuse 60-100 RON

Papusa gonflabila 150-300 RON

Deodorant cu feromoni 80 RON