Organizatia municipala a PNL din Medias (judetul Sibiu) a ramas, practic, fara sediu de partid in orasul de pe Tarnava Mare. In ultima sedinta a Consiliului Local, un proiect de atribuire a unui spatiu cu aceasta destinatie a fost amanat, din cauza abtinerii de la vot a unuia dintre alesii PD.

Fara sa isi argumenteze foarte clar pozitia, consiliera democrata Floarea Taropa a preferat sa se abtina de la vot in momentul in care s-a discutat despre propunerea de a atribui un nou sediu liberalilor.

Ambele partide ocupa spatii intr-un imobil ce urmeaza sa intre in renovare si cauta solutii adecvate pentru continuarea activitatilor politice. Deocamdata, insa, organizatia PNL este urmarita de ghinion.

Conducerea PNL Medias s-a declarat surprinsa de votul consilierilor locali ai PD din ultima sedinte a Consiliului local. Presedintele organizatiei municipale, Marinel Boariu, a declarat ca gestul democratilor nu afecteaza in linii mari programul Aliantei, dar unele relatii din interio-rul celor doua partide vor avea de suferit.

Liderul liberal nu crede in ipoteza lansata de consilierul local PD Floa-rea Taropa, care sustinea dupa sedinta ca s-a abtinut de la vot in urma unor discutii avute cu deputatul PNL de Sibiu, Raluca Turcan. Membrii partidului s-au aratat, insa, neincrezatori ca o asemenea solicitare ar fi putut veni din partea parlamentarului.

Liberalii au "probleme personale"

Intre timp, conducerea PD Medias a incercat sa dreaga busuiocul, sustinand ca nu exista nici un scandal la nivel local intre cele doua partide si ca problemele referitoare la spatiul "vanat" de liberali au aparut din cauza incapacitatii acestora de a alege intre ofertele avute la dispozitie. "Nu consideram ca la Medias exista disensiuni in cadrul Aliantei "D.A.".

Problemele aparute apartin strict PNL, care nu a reusit sa aleaga intre locatiile pentru sediu oferite de municipalitate. In conditiile unui buget insuficient pentru sanatate, invatamant si infrastructura, datoria Primariei este sa valorifice la maxim spatiile detinute.

Astfel, iritarile si frustrarile PNL le consideram problemele lor personale", se arata intr-o adresa oficiala a organizatiei democratilor.