Andreea Mihali (17 ani), Tamara Berciu (19 ani), Norbert Olvedi (22 ani), Dan Bogdan Muresan (23 ani) si Radu Mircea Ignat (27 ani). Cinci nume si cinci vieti curmate in mod tragic. Tinerii si-au gasit sfarsitul prinsi intr-un morman de fiare contorsionate dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un stalp de iluminat.

O singura persoana aflata in autoturism a scapat cu viata. Roxana Loredana Hapca (17 ani) se afla in stare foarte grava la spital, iar medicii sunt destul de rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire.

Cumplitul accident s-a petrecut luni, in jurul orei 4.15, pe una din cele mai importante artere de circulatie din Baia Mare - bulevardul Independentei.

Imaginile de la locul tragediei au ingrozit atat politistii si pompierii aflati la datorie, cat si trecatorii care s-au adunat in graba ca sa dea o mana de ajutor. Din pacate, viata celor cinci tineri a fost curmata brusc si intr-un mod infiorator.

Este cel mai grav incident care a avut loc in Baia Mare in ultimii ani, pentru ca demult nu s-au mai inregistrat in municipiu evenimente rutiere cu un numar atat de mare de victime.

Stiri non-stop din Maramures - Articol integral in eMaramures.ro