Competitia off-road care a avut loc la finele saptamanii trecute in Baia Mare a fost una extrem de dificila. Din cele 22 de echipaje auto care au pornit, vineri, in intrecerea Rally-Raid Tot Teren Cupa Eurocarpatica Baja, doar 16 au reusit sa ajunga duminica la finis.

Cei patru motociclisti inscrisi la start au facut o figura frumoasa - nici unul dintre ei nu a abandonat cursa. Sectiunea auto a fost castigata de cehii Zapletal Miroslav si Janacek Miloslav, aflati pe un Mitsubishi Pajero, iar la motociclete a condus detasat satmareanul Emanuel Gyenes.

Echipaj maghiar accidentat in etapa a II-a

Concurentii au recunoscut ca traseul de 637 de kilometri pe care l-au avut de parcurs in cele trei zile ale competitiei a fost foarte dificil. Cea mai grea s-a dovedit etapa a II-a intrecerii motorizate, care a avut loc sambata la Izvoare.

Sase dintre concurenti au fost fortati pe parcursul acesteia sa abandoneze datorita unor accidente sau a unor probleme tehnice. Alti trei au ajuns cu mare intarziere la finis din cauza unor incidente pe traseu.

Experienta etapei a II-a le-a priit concurentilor, care duminica au facut fata mult mai bine drumului. Accidente grave nu au fost inregistrate. Un singur pilot a fost ranit.

Stiri non-stop din Maramures - Articol integral in eMaramures.ro