Trupa Hara va canta la sfarsitul acestei saptamani pentru publicul de acasa, din Bistrita-Nasaud.

Cei sase membri ai trupei Hara, in frunte cu Flavius Buzila, vocalul formatiei - bistritean la origine, vor fi prezenti la acest sfarsit de saptamana la Bistrita, intr-un concert de zile mari. Recitalul trupei este prilejuit de sarbatoarea Zilelor Bistritei-Nasaud.

Desi va canta acasa, Flavius marturiseste ca nu are emotii prea mari pentru acest eveniment, chiar daca nu a mai cantat de mult la Bistrita. “O sa am emotii, dar nu foarte mari. Adevarul este ca imi era dor de casa si mai ales dor sa cant acasa. De cand avem proiectul cu “Interetnik” si promovarea videoclipurilor nu prea am avut timp sa mai trec pe acasa.

De aceea, orice cantare facuta aici e un motiv de bucurie, mai ales ca imi cunosc publicul”, a declarat pentru “Buna ziua Ardeal”, Flavius Buzila, liderul trupei Hara. In acelasi cadru membrii trupei se vor alatura eforturilor depuse de autoritatile locale din Bistrita pentru ajutorarea locuitorilor afectati de inundatiile din ultima perioada.

“Am dorit sa ne alaturam campaniei derulate de autoritatile locale si am dispus impreuna cu acestea amplasarea unor urne pentru donatii, in ziua concertului. Speram ca cei care vor veni la spectacol sa doneze pentru nevoiasi chiar si cinci mii de lei, pentru ca adunati vor conta pentru sprijinirea localnicilor.

Vrem ca sarbatoarea zilelor orasului sa fie simtita si de cei care au fost loviti de inundatii, de aceea sper ca bistritenii sa fie cooperanti si sa doneze pentru sinistrati”, a subliniat solistul.

Iubitorii stilului abordat de Hara sunt asteptati pe 15 iulie, cu incepere de la ora 20.00, la concertul trupei lor preferate. Baietii si-au prezentat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, cea mai recenta piesa, insotita de videoclip, care spera sa devina unul dintre hit-urile verii.

In prezent, membrii formatiei lucreaza la albumul “Interetnik”, care va aparea cat de curand pe piata muzicala. Pana atunci isi vor onora concertele programate pentru aceasta luna in nordul Moldovei si Bucovina - Vatra Dornei, 21 iulie, de la ora 20.00, si Radauti, 28 iulie, de la aceeasi ora.