Drumuri europene

de Mihai Petean     Gazeta de Cluj
Luni, 17 iulie 2006, 0:00

Pana la finele acestui an pe DN 1 vom avea panouri electronice de informare asupra traficului rutier. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - S.A. prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj, a anuntat la inceputul acestei luni o licitatie deschisa pentru achizitionarea, montarea si punerea in functiune a 9 sisteme de informare trafic rutier.

Acestea vor fi amplasate pe DN 1 in Sebes, Feleac, Paniceni, Piatra Craiului si pe DN 7, langa Sebes. Ofertantii trebuie sa depuna oferete complete -achizitionare, montare, punere in functiune si service in garantie - pentru toate cele 9 sisteme.

Documentatia pentru elaborarea si prezentarea ofertei este de 200 RON, garantia pentru participare fiind de 15.000 RON - IMM-urile beneficiind de o reducere de 50%. Data limita pentru depunerea ofertelor este de 24 august, in aceeasi zi urmand sa fie deschise plicurile cu oferte.30 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version