Dat fiind ca este vara, soare, cald si toata lumea fuge spre litoral, personalitatile din viata noastra politica au sosit si ele, cu alai, la Marea Neagra. Unele fug dupa cumparaturi, altele se bronzeaza pur si simplu, iar altele se racoresc la terase. Una dintre personalitatile sosite zilele trecute din capitala se pare ca ar fi si sotia premierului Calin Popescu Tariceanu, Ioana.

Zvonurile care circula pe litoral indica faptul ca Ioana Tariceanu s-ar fi aflat intr-o mini-vacanta, poposind la un moment dat si la una din terasele constantene pentru a bea un suc. Neinspirat lucru, pentru ca se pare ca in acel rastimp, hotii au "lovit” in jumatatea...

premierului!? Fara sa observe, Ioana Tariceanu a ramas fara geanta in care se aflau, printre altele, portofelul si telefonul mobil. Politia nu confirma incidentul, precizand ca nu are cunostinta de asa ceva.

Desi la Politie exista o plangere pe numele respectiv, semnata Ioana Tariceanu, oamenii legii afirma ca numele persoanei vatamate, care a ramas fara telefon pe terasa, este doar o coincidenta cu cel al sotiei premierului.