Producatorul de Automobile Dacia de la Pitesti isi va intrerupe activitatea pentru ca angajatii vor intra in concediu aproximativ o luna. Acesta este motivul pentru care majoritatea dealerilor autorizati au stocurile de Dacia Logan aproape epuizate, comenzile primite urmand sa fie onorate abia incepand cu sfarsitul lunii august.

SC Automobile Service Zalau SA nu mai are pe stoc Dacia Logan „Ambiance” , singurele modele existente in parcul auto al societatii fiind variante diesel sau cu motorizare pe benzina de 1.400 si 1.600 cmc. Comenzi vor putea fi depuse, dar nu vor putea fi onorate decat dupa ce uzina de la Pitesti isi va relua activitatea.

Asta inseamna ca cei care depun comenzi in aceasta perioada isi vor primi masinile abia peste o luna, indiferent de varianta de cumparare aleasa, in rate sau cu banii jos.

Stocurile de masini sunt pe terminate si la furnizorii autorizati din judetele Cluj, Maramures, Satu Mare si Bihor, exceptie facand doar masinile cu motorizare diesel a caror pret este mai mare decat cea mai ieftina varianta si anume „Ambiance” cu cel putin 1.000 de euro.